Ingrediente (3 Porții):
- 70 g alune fără coajă
- 125 g ciocolată neagră sau cu lapte
- 35 g unt
Durată: 15 min.
Timp de gătire: 4 min.
Timp de așteptare: 3 h
Dificultate: Ușor
Costuri: Mic
Instrucțiuni:
-
1. Mărunțește alunele cu ajutorul lui Speedy Mando și
rumenește-le în tigaie.
-
2. Topește ciocolata și untul în Ibricul Microcook 1 L timp
de 1 minut și jumătate la 360 W. Amestecă.
-
3. Adăugă alunele și apoi amestecă. Din compoziția
obținută, formează în mână biluțele de ciocolată și alune
și lasă-le la frigider timp de 3 ore înainte de a le servi.
PENTRU MAI MULTE OPȚIUNI:
BILUȚE DE CIOCOLATĂ ȘI NUCĂ DE COCOS
Presară (± 25 g) de nucă de cocos deasupra
biluțelor de ciocolată formate înainte de refrigerare.
BILUȚE DE CIOCOLATĂ ȘI MIGDALE
Înlocuiește nucile cu migdale mărunțite.
BILUȚE DE CIOCOLATĂ ȘI FISTIC
Înlocuiește nucile cu fistic fără coajă.