Ingrediente (4 Porții):
- 4 fille de peşte pescar (± 150-180 g fiecare)*
- sare și piper
- 3 tsp suc de lămâie (± 15 ml)
- 100 g valeriană salată
- 50 g nuci
- 100 ml ulei de măsline
- 1 tsp muștar (± 5 ml)
- 1 tsp ulei de floarea-soarelui (± 5 ml)
Durată: 15 min.
Timp de gătire: 25 min.
Dificultate: Mediu
Costuri: Mediu
Instrucțiuni:
Pre - încălzeşte cuptorul la 200°C.
Asezonează peştele cu sare şi piper, stropeşte-l cu suc de lămâie.
Spală cu grijă valeriana și usucă-o în storcătorul de salată. Pune valeriana și nucile în Extra Chef și toacă-le mărunt. La final, adaugă uleiul de măsline și muștarul, apoi condimentează cu sare.
Cu pensula de silicon, unge UltraPro 3.3L cu ulei, cât şi peștele cu amestecul din Extra Chef.
Acoperă și găteşte în cuptor, timp de aproximativ 25 de minute. La jumătatea timpului de gătire, îndepărtați capacul.
Servește cu paste gătite folosind Fierbatorul dreptunghiular de paste la microunde sau legume la abur din MicroGourmet.
* întreabă vânzătorul de peşte despre opțiuni din surse durabile