Ingrediente (4 persoane):
- 1 pulpă de pui
- sare și piper
- 1 frunză de dafin
- 1 cățel de usturoi
- 200 g cartofi
- 100 g morcovi
- 200 g sfeclă roșie
- 1 ceapă
- 300 g varză
- 25 g partă de roșii
- 1.5 l apă
- 40 g unt
- Pentru servire
- Câteva frunze de pătrunjel
- Ardei iute
- Ceapă verde
- Smântână
Durată: 30 min.
Timp de gătire: 50 min.
Timp de așteptare: 15 min.
Dificultate: Mediu
Costuri: Mediu
Instrucțiuni:
Pune pulpa de pui în UltraPro 3,5L, adaugă sare, piper, frunza de dafin și usturoiul curățat.
Curăță legumele și taiele folosind Răzătoarea Mandolină: cartofii fâșii (9;9), morcovul și sfecla julienne (1;6) și ceapa și varza felii (1/închis).
Adaugă legumele peste carne în UltraPro, începând cu varza, apoi cartofii, sfecla, morcovul și ceapa.
Amestecă pasta de roșii cu 200 ml apă folosind Magic Mixer 350 ml, apoi pune totul peste ingredientele din UltraPro.
Adaugă o bucățică mică de unt deasupra și acoperă totul cu apă. Nu amesteca.
Acoperă cu capacul și bagă UltraPro-ul la microunde pentru 20 min. la 600w.
Preîncălzește cuptorul la 200°C, mută UltraPro-ul în cuptor și termină de gătit pentru încă 30 min.
Lasă supa la răcit pentru 15 min.
Scoate pulpa de pui, dezoseaz-o și tai-o în bucățele mici și, ulterior, adaugă bucățelele înapoi în supă.
Servește cu pătrunjel, ardei iute, ceapă verde și smântănă.
SFAT: Următoarea zi supa va fi mult mai savuroasă.