Skip to content
Back to Recipes

Cheesecake Fără Coacere Cu Ciocolată Cu Alune

Ingrediente (12 PERSOANE):

  • 250 g biscuiți sau biscuiți graham
  • 150 g unt (topit) (±⅔ cană)
  • 250 g ciocolată tartinabilă cu alune (topită)
  • 400 g cremă de brânză (moale)
  • 30 g zahăr pudră (±¼ cană)
  • 1 praf de sare Pentru servire (opțional)
  • fructe de pădure proaspete, fulgi de ciocolată, alune prăjite

Durată: 15 min.

Timp de gătire: 0 min.

Timp de așteptare: 2 h

Dificultate: Mediu

Costuri: Mediu

Instrucțiuni:

  • Pune biscuiții sau biscuiții graham și untul topit în ExtraChef-ul Supersonic. Trage de șnur până se formează pesmet fin.

  • Apasă ferm pesmetul în Forma de silicon dreptunghiulară. Pune la frigider până când pesmetul este ferm.

  • Într-un bol, adaugă ciocolata topită cu alune, cremă de brânză moale, zahăr pudră și sare. Amestecă până se combină complet.

  • Toarnă amestecul de cheesecake în Forma de silicon dreptunghiulară, deasupra crustei. Folosind o spatulă, netezește partea de sus a cheesecake-ului. Pune la frigider pentru 2 ore sau până se fixează.

  • Scoate ușor cheesecake-ul și pune-l pe vasul de servire. Taie și servește cu fulgi de ciocolată, alune prăjite mărunțite și fructe de pădure proaspete.