Ingrediente (12 PERSOANE):
- 250 g biscuiți sau biscuiți graham
- 150 g unt (topit) (±⅔ cană)
- 250 g ciocolată tartinabilă cu alune (topită)
- 400 g cremă de brânză (moale)
- 30 g zahăr pudră (±¼ cană)
- 1 praf de sare Pentru servire (opțional)
- fructe de pădure proaspete, fulgi de ciocolată, alune prăjite
Durată: 15 min.
Timp de gătire: 0 min.
Timp de așteptare: 2 h
Dificultate: Mediu
Costuri: Mediu
Instrucțiuni:
-
Pune biscuiții sau biscuiții graham și untul topit în ExtraChef-ul Supersonic. Trage de șnur până se formează pesmet fin.
-
Apasă ferm pesmetul în Forma de silicon dreptunghiulară. Pune la frigider până când pesmetul este ferm.
-
Într-un bol, adaugă ciocolata topită cu alune, cremă de brânză moale, zahăr pudră și sare. Amestecă până se combină complet.
-
Toarnă amestecul de cheesecake în Forma de silicon dreptunghiulară, deasupra crustei. Folosind o spatulă, netezește partea de sus a cheesecake-ului. Pune la frigider pentru 2 ore sau până se fixează.
-
Scoate ușor cheesecake-ul și pune-l pe vasul de servire. Taie și servește cu fulgi de ciocolată, alune prăjite mărunțite și fructe de pădure proaspete.