Ingrediente (4 Porții):
- 5 roșii
- 1 ardei roșu
- 1 castravete
- 1 cățel de usturoi
- 25 ml oțet
- 30 ml ulei de măsline
- 5 g sare
- 5 g piper
- 1 fenicul mic
- 250 ml smântână lichidă rece
- 1 g semințe anason
- sare și piper după gust
Durată: 15 min.
Timp de gătire: 0 min.
Dificultate: Mediu
Costuri: Mediu
Instrucțiuni:
Curăță legumele cu ajutorul Curățitorului Universal. Taie-le bucăți, mai puțin feniculul.
Amestecă roșiile folosind Extra Chef până obții o pastă fină. Pune sosul obținut în Ibric 2 L.
-
Amestecă ardeiul, castravetele cu usturoiul, oțetul și 25 ml ulei de măsline folosind Extra Chef. Adaugă compoziția în sosul de roșii și amestecă.
Asezonează cu sare și piper după gust.
Taie feniculul felii cu ajutorul Răzătorii Mandolină, sărează după gust și adaugă uleiul de măsline.
-
Servește-l în pahare și decorează cu felii subțiri de fenicul sosul gazpacho.
Adaugă spuma cu aromă de anason.
-
Pentru spuma cu aromă de anason, bateți smântâna ținută la rece folosind Extra Chef
și adaugă semințele de anason. Adaugă sare și piper după gust.
Servește rece.