Skip to content
Back to Recipes

Gazpacho de roșii și fenicul

Gazpacho de roșii și fenicul

Ingrediente (4 Porții):

  • 5 roșii
  • 1 ardei roșu
  • 1 castravete
  • 1 cățel de usturoi
  • 25 ml oțet
  • 30 ml ulei de măsline
  • 5 g sare
  • 5 g piper
  • 1 fenicul mic
  • 250 ml smântână lichidă rece
  • 1 g semințe anason
  • sare și piper după gust

Durată: 15 min.

Timp de gătire: 0 min.

Dificultate: Mediu

Costuri: Mediu

Instrucțiuni:

  • Curăță legumele cu ajutorul Curățitorului Universal. Taie-le bucăți, mai puțin feniculul.

  • Amestecă roșiile folosind Extra Chef până obții o pastă fină. Pune sosul obținut în Ibric 2 L.

  • Amestecă ardeiul, castravetele cu usturoiul, oțetul și 25 ml ulei de măsline folosind Extra Chef. Adaugă compoziția în sosul de roșii și amestecă.

    Asezonează cu sare și piper după gust.

  • Taie feniculul felii cu ajutorul Răzătorii Mandolină, sărează după gust și adaugă uleiul de măsline.

  • Servește-l în pahare și decorează cu felii subțiri de fenicul sosul gazpacho.

    Adaugă spuma cu aromă de anason.

  • Pentru spuma cu aromă de anason, bateți smântâna ținută la rece folosind Extra Chef

    și adaugă semințele de anason. Adaugă sare și piper după gust.

  • Servește rece.