Ingrediente (4 persoane):
- 100 g biscuiți graham (10 biscuiți graham)
- 25 g unt (rece și tăiat cubulețe) (±2 linguri))
- 220 g cremă de brânză (la temperatura camerei)
- 140 ml lapte condensat îndulcit (±⅔ cană)
- 150 g iaurt grecesc (±½ cană)
- 4 lime* (suc de lime) (±60 ml / ¼ cană)
- Pentru servit
- Coajă de lime
- Frișcă
Durată: 15 min.
Timp de gătire: 0 min.
Dificultate: Ușor
Costuri: Mic
Instrucțiuni:
Adăugați biscuiți graham și unt rece în Turbo Chef Supersonic, la care a fost atașată lama și capacul, apoi trageți de cablu până totul este tocat.
Pentru a face mousse-ul: Într-un Turbo Chef Supersonic curat, la care a fost atașată paleta, se adaugă crema de branză, laptele condensat și iaurtul, acoperiți și trageți de cablul până când sunt complet amestecate.
Atașați pâlnia pe capac, în poziție închisă, și turnați sucul de lămâie în pâlnie, schimbănd în poziția deschisă. Trageți cablul pentru a încorpora în mousse.
Pentru a servi: împărțiți uniform amestecul de biscuiți graham în 4 cupe (aproximativ 20 g / ±1/4 ceașcă per porție), apoi împărțiți și adăugați uniform mousse-ul pe partea de sus a stratului de biscuiți graham (aprox. 150 g / ±1/2 ceasca per portie), punând deasupra frișca și coaja de lămâie.
SFAT: Puteți pregăti mousse-ul în prealabil și puteți păstra până la 3 zile într-un recipient etanș în frigider.
*Dacă nu aveți lime, înlocuiți cu Persian lime, nu înlocuiți cu lămâi.