Skip to content
Back to Recipes

Ouă umplute

Ouă umplute

Ingrediente (12 Porții):

  • 6 ouă fierte tari
  • 55 g maioneză (1 lingură mare)
  • 10 ml muștar Dijon (±2 lingurițe)
  • sare și piper
  • Variante
  • Tradițional
  • 5 ml sos picant (opțional) (±1 linguriță)
  • boia picantă (pentru ornat)
  • Cu somon afumat
  • 40 g somon afumat (mărunțit fin)
  • 30 g smântână (±2 linguri)
  • 10 ml capere în saramură (±2 lingurițe)
  • 10 ml ceapă roșie (±2 lingurițe) (tocată fin)
  • 5 ml mărar proaspăt, tocat mărunt (±1 linguriță)
  • Cu chorizo picant
  • 60 g chorizo gătit (tocat mărunt)
  • 5 ml coriandru uscat (±1 linguriță)
  • 2 ml chimion (±½ linguriță)
  • 1 ml pudră de chilli (±¼ linguriță)
  • 1 limetă (stoarsă)

Durată: 10 min.

Timp de gătire: 0 min.

Dificultate: Ușor

Costuri: Mic

Instrucțiuni:

  • Taie ouăle pe jumătate pe lungime, apoi scoate și pune gălbenușurile în Turbo Chef Maxi.

  • Adaugă maioneza, muștarul, sarea și piperul, precum și alte ingrediente favorite în Turbo Chef Maxi, pune capacul și trage de mâner până amestecul devine omogen.

  • Folosind Lingura pentru porționare, umple albușurile cu amestecul obținut. Repetă până toate ouăle sunt umplute.

  • Ornează cu toppingurile dorite.

Sfat: Pune deoparte câteva ingrediente pentru ornat, în funcție de varianta aleasă (boia afumată, mărar proaspăt sau chorizo) pentru a-ți pune amprenta asupra preparatului.