Ingrediente (12 Porții):
- 6 ouă fierte tari
- 55 g maioneză (1 lingură mare)
- 10 ml muștar Dijon (±2 lingurițe)
- sare și piper
- Variante
- Tradițional
- 5 ml sos picant (opțional) (±1 linguriță)
- boia picantă (pentru ornat)
- Cu somon afumat
- 40 g somon afumat (mărunțit fin)
- 30 g smântână (±2 linguri)
- 10 ml capere în saramură (±2 lingurițe)
- 10 ml ceapă roșie (±2 lingurițe) (tocată fin)
- 5 ml mărar proaspăt, tocat mărunt (±1 linguriță)
- Cu chorizo picant
- 60 g chorizo gătit (tocat mărunt)
- 5 ml coriandru uscat (±1 linguriță)
- 2 ml chimion (±½ linguriță)
- 1 ml pudră de chilli (±¼ linguriță)
- 1 limetă (stoarsă)
Durată: 10 min.
Timp de gătire: 0 min.
Dificultate: Ușor
Costuri: Mic
Instrucțiuni:
Taie ouăle pe jumătate pe lungime, apoi scoate și pune gălbenușurile în Turbo Chef Maxi.
Adaugă maioneza, muștarul, sarea și piperul, precum și alte ingrediente favorite în Turbo Chef Maxi, pune capacul și trage de mâner până amestecul devine omogen.
Folosind Lingura pentru porționare, umple albușurile cu amestecul obținut. Repetă până toate ouăle sunt umplute.
Ornează cu toppingurile dorite.
Sfat: Pune deoparte câteva ingrediente pentru ornat, în funcție de varianta aleasă (boia afumată, mărar proaspăt sau chorizo) pentru a-ți pune amprenta asupra preparatului.