Ingrediente (6 Porții):
- 1 ceapă roșie
- 250 g roșii cherry
- 6 avocado (nu foarte coapte)
- 30 ml suc de lămâie (±2 linguri)
- 2 portocale
- 6 File de pește alb (±125 g/bucată)
- Sare și piper
- 4 crenguțe de coriandru (tocate fin)
- 30 ml ulei de măsline (±2 linguri)
Durată: 30 min.
Timp de gătire: 15 min.
Dificultate: Ușor
Costuri: Mediu
Instrucțiuni:
Preîncălzește cuptorul la 180°C și pune planșeta de silicon cu ramă pe grătarul rece al cuptorului. Lăsați deoparte.
Curăță ceapa, tai-o în jumătate și mărunțește folosind grila mare a Tocătorului Universal.
Taie roșiile cherry în jumătate.
Taie fiecare avocado în jumătate, scoate sâmburele și taie conținutul folosind grila mare a Tocătorului Universal. Adaugă suc de lămâie pentru a evita oxidarea.
Decojește portocalele și taie-le în bucăți.
Așează fileurile de pește pe planșeta de silicon și asezonează cu sare și piper. Adaugă 3 sau 4 bucăți de portocală pe fiecare file. Pune la cuptor pentru 15 minute.
Într-o tigaie mare, călește ceapa în ulei de măsline pentru 2-3 minute la temperatură mare. Adaugă roșiile cherry și continuă pentru înca un minut. Adaugă avocado, coriandrul tocat, sare, piper și gătește pentru încă 2 minute în timp ce amesteci ușor.
Servește peștele alături de mixul obținut anterior.